Haan wandel- en bergsportreizen

Alleen waar je te voet was, was je werkelijk

Hotel  Silvretta

Hotel Silvretta, straataanzicht. 

Maar wat er achter deze foto schuil gaat is fantastisch.


In 1975 werd de schil van het woongebouw opgeleverd. Een jaar later werden de snackbar "Silvretta" en het appartement toegevoegd. Daarna werd de 1e verdieping gebouwd voor 14 gasten en een jaar later werd de 2e verdieping uitgebreid voor nog eens 8 gasten. In 1981 werd het hotel en restaurant uitgebreid met 36 bedden en 80 restaurantstoelen.
6 jaar later een verhoging naar 56 bedden. Voltooiing van het woon- en personeelshuis in 1990. 1994 Nieuwbouw van het entreegebied, aanleg van een badtuin. Voltooiing van de schil van een nieuwe afdelingsvleugel en installatie van een vloerlift. 1995 Voltooiing van een nieuwe afdelingsvleugel, in totaal 80 bedden. 10 jaar later werd de lobby van het hotel herbouwd en werd een restauratie van 10 kamers uitgevoerd.
In het voorjaar van 2016 namen Simone en Kerstin het beheer over en in het najaar van 2016 werd een nieuw verwarmingssysteem geïnstalleerd en zijn sommige kamers modern gerenoveerd.


                   

                                                                                                                      luchtopname Hotel SilvrettaPassie
Wij van de familie Klehenz Mattle kijken ernaar uit u te verwelkomen! U verdient uw vakantie – en bij ons krijgt u vakantie. Ontspan in onze liefdevol ingerichte kamers. Geniet van de kunst van onze keuken. Ontspan in onze wellnessruimte.
Wij, Simone en Kerstin, zijn de dochters des huizes. In de zomer van 2016 hebben we de leiding van Hotel Silvretta overgenomen. Samen met de "senior bazen" Esther en Hubert staan wij altijd tot uw beschikking voor vragen.

vlnr: Kerstin, Hubert, Esther en Simone


Helaas hebben we gehoord dat op 24 augustus 2022 Hubert op 72 jarige leeftijd is overleden.


website Hotel Silvretta;  https://www.hotel-silvretta-montafon.at/

Hotel Restaurant Silvretta
Montafoner Straße 23b, 6791 Gortipohl / St. Gallenkirch
Montafon AUSTRIA