Haan wandel- en bergsportreizen

Alleen waar je te voet was, was je werkelijk

Hotel Matschner ****

Wij verblijven deze reis 7 dagen in dit geweldige 4-sterren hotel. En die sterren maken ze waar.

Wij zijn te gast bij de familie Knaus. Hun medewerkers zullen er alles aan doen om het ons naar de zin te maken.
Wij hebben het ondervonden. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die verstand hebben van het hotel maar ook van de wijde omgeving. GEWELDIG hotel met een ruime keuze aan fantastisch eten en drinken!!
Gelegen in Ramsau Ort, 
omgeven door enkele gezellige winkels en barretjes.

In Ramsau Ort werden in 1999 de WK Winterspelen georganiseerd, ons hotel staat aan de voet van de springschansen.

Hotel MatschnerEetzaal


Ontbijt
U mag 's morgens net zoveel eten en drinken van het zeer uitgebreide ontbijt als u wilt. 
Al het eten en drinken gaat in uw buik mee naar buiten, absoluut niet in uw zakken, handen, handtasje of waar dan ook anders dan in uw buik.!!!

We maken geen gebruik van lunchpakketten, de hutten en restaurants die wij onderweg tegenkomen mogen ook wat aan ons verdienen!!

Op de tafels ligt 's morgens 'Matschner's Morgenpost' met daarin onder andere de menukeuze voor 's avonds. De keuze kunt u aangeven op het gele briefje wat er bij ligt. Naam en kamernummer er op, menu aankruisen en u krijgt 's avonds het diner keurig voorgeschoteld.
Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat u 's avonds op dezelfde plek plaatsneemt als waar u 's morgens zat.

Diner
U neemt plaats op de plaats waar u 's morgens ook al zat. U kunt soep en alles wat er nog meer is zelf halen tijdens het diner. Hoe vaak en hoeveel is uw eigen keuze. Denkt u dat u aan het hoofdgerecht niet voldoende heeft zet dan op het gele briefje 's morgens een 'S' en u krijgt een super portie.

Als u een soepkop of bord leeg heeft en u wilt nog meer halen laat u deze gewoon op tafel staan en pakt bij het buffet gewoon nieuw. Als u terug komt bij uw tafel heeft de ober uw gebruikte spullen al weer opgeruimd. Zo zijn de regels hier.

Afrekenen
Betalen mag u per bestelling, per dag, of op uw kamernummer laten zetten maar probeer er voor u één lijn in te houden. Dat is ook gemakkelijk voor de bediening. Als u de laatste avond dat we in het hotel zijn alles maar afgerekend heeft!!!
Voor mensen die met zijn tweeën op een kamer verblijven kan een splitsing voor de rekening worden gemaakt. Bijvoorbeeld kamer 125 dame A en kamer 125 dame B.